Kevään Rakentaja-messut pidettiin 14. – 16.2. ja saadun palautteen perusteella voimme olla erittäin tyytyväisiä urakkaamme. ASTA Rakentaja 2014 -messuilla vieraili 16 620 messuvierasta ja tuotteitaan esitteli 316 näytteilleasettajaa. Saadun kävijätutkimuksen mukaan 98% messuvierasta olivat tyytyväisiä messuihin.


Puusuutarit ry on Tampereen ammattikorkeakoulun rakennustekniikan opiskelijoiden yhdistys, joka järjestää ASTA Rakentaja -messutapahtumaa yhteistyössä Tampereen Messut Oy:n ja Tampereen ammattikorkeakoulun kanssa. Rakentamisen messutapahtuman järjestäminen on pitkä traditio Puusuutareille, jotka järjestivät ensimmäisen Rakentaja-näyttelyn jo vuonna 1968.

Puusuutareiden järjestämä hyväntekeväisyyshuutokauppa keräsi tänä vuonna 2690 €, jotka lahjoitettiin lyhentämättömänä Tampereen SOS-lapsikylään. Huutokaupan meklareina toimineet duudsonit Jarno ”Jarppi” Leppälä ja Hannu-Pekka ”HP” Parviainen keräsivät hyvin yleisöä vauhdikkailla esityksillä.

Perinteikäs Puusuutarien rakentama Tuotetalo sai jälleen kiitosta ja oli yksi kiinnostavimmista kohteista messuilla. Tuotetalossa pienrakentajat pystyivät helposti tutustumaan erilaisiin rakennustuotteisiin ja ratkaisuihin.

Muita vetonauloja olivat työnäytökset, jossa messuisäntänä toiminut Jorma Piisinen jakoi parhaat remonttivinkit mm. vanhan lautalattian käsittelyyn, ikkunan asennukseen ja listoitutukseen sekä saunan pintakäsittelyyn.

Seitsemättä kertaa järjestettyjen ASTA Rakentaja-messujen näytteilleasettaja määrä nousi 25:llä ja oli samalla ennätys näytteilleasettajamäärässä. Kiinnostavin puheenaihe oli tänä vuonna rakennusmateriaalit ja -tarvikkeet. Myös keittiöt sekä saunat ja kiukaat saivat suosiota.

Teksti: Ilkka Isokangas, Puusuutarit ry

Opinnot takana - työelämä edessä arrow-right
Next post

arrow-left Ein, zwei, drei… – TAMKin Konekerhon matka Saksaan
Previous post