RIA:n edustaja Katriina Kukkonen

RIA:n edustaja Katriina Kukkonen

TamRIA kutsui meidät valmistuvat rakennusinsinööri- ja mestariopiskelijat juhlistamaan TAMKista valmistumistamme torstaina 19.3.2015. Juhlat alkoivat klo 18 Ravintola Ratamossa Tampereen aikuiskoulutuskeskuksen tiloissa. Reilu parisen kymmentä valmistuvaa näytti saapuneen paikalle ja lisäksi juhlistamassa oli eri yritysten edustajia sekä RIA:n edustaja Katrina Kukkonen, joka piti maljapuheen.

Tarjottavat ja ruokajuoma tekivät hyvin kauppansa. Laaja valikoima salaatteja ja herkulliset lämpimät ruoat maistuivat opiskelijoille. Ruokailun aikana tunnelma oli iloinen ja myös ehkä vähän odottava. Juteltiin tulevasta valmistumisesta, viimeisistä kouluhommista, Puusuutarien tulevasta opintomatkasta ja lämmenneen kevään aiheuttamasta juoksuinnosta. Myös tulevista puhujista keskusteltiin.

Ensimmäisen ja mieleenpainuvimman puheen piti Maanrakennus T. Haaviston toimitusjohtaja Jussi Haavisto. Hän kehui meitä hyvästä uravalinnasta ja muistutti myös, että kun tilaisuus yrittäjäksi alkamisesta osuu kohdalle, kannattaa siihen tarttua. NCC Roads:in aluepäällikkö Lauri Häkkinen kertoi omasta urastaan ja yleisesti NCC:stä yrityksenä. Samaa kaavaa noudatti Peab Oy:n yksikön johtajan Matti Joensuun puhe.

Jussi Haavisto kannusti yrittäjyyteen.

Jussi Haavisto kannusti yrittäjyyteen.

Muutaman yritysesittelyn jälkeen vuorossa oli jälkiruoka. Herkullinen mustikkakakku katosi nopeasti lautasilta. Myös kahvia käytiin santsaamassa. Konjakkiakin kuulin kehuttavan. Jälkiruoan jälkeen esiintyi Optiplanin edustaja Ville Lehtineva. Ville keskittyi esityksessään insinöörin tarvitsemiin taitoihin ja siihen mitä ohjelmia rakennesuunnittelijan työssä eniten käytetään.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kuva4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kuva5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lopuksi TamRIAn edustaja ja nuorjäsenvastaava Pirjo Sillman toivotti kaikille onnea ja menestystä ja kehotti nauttimaan jäljellä olevista tarjottavista ja jatkamaan juhlaa. Puheita kuunnellessani mietin, mitäköhän meistä kaikista tulee. Missä olemme kymmenen vuoden päästä ja mitä teemme? Olemmeko vielä Tampereella vai jossain ihan muualla? Ovatko kaikki edes tekemisissä rakentamisen kanssa? Onko joku meistä joskus esiintymässä TamRIAn järjestämissä kivoissa tilaisuuksissa yrityksen edustajana? Vaikka työtilanne ei nyt olekaan valmistumisen kannalta paras mahdollinen, uskon että tämä porukka pärjää. 🙂

Haluan kiittää onnistuneesta juhlasta ja toivottaa kaikille hyvää jatkoa ja menestystä valitsemallaan polulla!

Teksti: Anniina Grönholm

Kuvat: Kari Salonen

 

 

Osallistavaa teatteria konfliktien ratkaisemiseen ja rauhan kasvatukseen arrow-right
Next post

arrow-left Kuvataiteen kansainvälinen projekti suuntaa Japaniin
Previous post