glasses-839986_960_720Turvallisuuden merkityksen huomaamme yleensä vasta, kun palohälytin soi, sähköpostiimme tulee epäilyttävä roskaposti tai asiakkaana on huolestuttavasti käyttäytyvä ihminen. Mitä me silloin teemme?

Turvallisuus koskettaa jokaista ihmistä töissä, kotona ja vapaa-ajalla. Asiantuntijuutta on osata oman alansa turvallisuuskäytännöt ja osata varautua mahdollisiin vaaratilanteisiin. Turvallisuusosaamiseen kannattaa panostaa niin yhteisö- kuin yksilötasolla.

Kuukauden aineistonäyttelyyn on kerätty eri aloilta turvallisuutta ja hyvinvointia koskevaa aineistoa vaarallisen potilaan kohtaamisesta hyvänolon aamiaisohjeisiin. Löydä näyttelyn aineistoista uusia eväitä ja ideoita. Panostetaan turvallisuuteen, huolehditaan omasta terveydestä ja hyvinvoinnista!

Hyvinvoinnin perusta koostuu liikunnasta, ravinnosta ja levosta. Kuoleeko sohvaperuna ennen aikojaan? Liikkumattomuuden vaikutuksesta voit lukea professori Jussi Huttusen huhtikuun artikkelista Työterveyskirjastossa. Työterveyskirjastosta löydät myös monia muita vinkkejä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin esimerkiksi Terveyden edistäminen -osiosta.

Terveysportin Työterveys ja kuntoutus -osassa sinun käytössäsi ovat ammattilaisten tietolähteet. Työterveys ja kuntoutus e-aineistosta voit lukea kirjoja, lehtien artikkeleita ja Työterveyskirjaston artikkeleita.

Palvelussa on luettavissa

TAMKissa järjestetään turvallisuusviikko viikolla 17.

Turvallisuus- ja hyvinvointialan e-aineistoja myös etänä käytössäsi:

 

Teksti: Marja-Liisa Timperi ja Liisa Lehti

Kuva: pixabay.com

Tulevaisuudentilasta Rôtisseurs-kilpipäivän illalliseen arrow-right
Next post

arrow-left Jos metsään haluat mennä nyt…
Previous post